Kun je zonwering in een huurhuis plaatsen?

Nederlandse zomers worden steeds warmer. Daar zijn onze woningen niet bepaald tegen opgewassen. We bouwen onze huizen met stenen spouwmuren (twee muren waar wat ruimte tussen zit) die we vaak ook nog vullen met isolatiemateriaal. Onze ramen zijn van dubbel glas en zelfs onze daken zijn geïsoleerd. Nederlandse huizen houden warmte vast en in veel gevallen hebben we ook nog eens geen airconditioning. In de winter is dit super fijn, maar hoe houden we de warmte in de zomer buiten? Met zonwering! In dit artikel lees je meer over de zonwering van Sunwise, waarmee iets bijzonders aan de hand is.

Wat maakt de zonwering van Sunwise bijzonder?

Wij Nederlanders isoleren onze woningen zeer goed. Maar als we de zon ‘s zomers niet buitensluiten, wordt het in huis onaangenaam heet. Daarom is er een steeds grotere vraag naar zonwering. Klassieke zonwering zit aan de buitenkant van een raam en gaat vaak met een knop of schakelaar naar beneden. Maar woon je niet in een koophuis, dan mag je waarschijnlijk geen gaten in je muren boren om dit soort zonwering toe te passen (of je wilt geen hoofdprijs investeren in een huis dat niet van jou is). Sunwise heeft daar een slimme oplossing voor bedacht: zuignapzonwering. Zonwering die je zonder boren aan je ramen bevestigt en net zo makkelijk weer weghaalt, voor een voordelige prijs.

Hoe werkt zuignapzonwering?

Je bevestigt de zonwering van Sunwise door middel van zuignappen aan de binnenkant van je raam. De schermen houden fel licht, hitte en UV-straling buiten, waardoor het in je huis tot wel acht graden koeler blijft. Toch wordt het niet onprettig donker, want de zonwering laat genoeg daglicht binnen om je bioritme (de manier waarop je lichaam doorheeft of het dag of nacht is) op gang te houden. Sunwise heeft zelfs zonwering waar je nog door naar buiten kunt kijken. Je uitzicht wordt dus niet belemmerd.

Hoeveel kost de zonwering van Sunwise?Sunwise zonwering is goedkoop. Al vanaf twintig euro heb jij een scherm voor je raam. Maar de zonwering van Sunwise is niet alleen geschikt voor je ramen, ook zonwering voor deuren, zonwering voor je veranda of zonweringen voor dakramen vind je op de website. De enige ramen waar je een andere oplossing voor zult moeten zoeken, zijn koepelramen. Verder kun je kiezen uit verschillende kleuren zoals zwart, antraciet, taupe, beige en wit. Je schermen voegen dus stijl aan je interieur toe. Ga je verhuizen of ben je de zonwering zat? Dan verwijder je de schermen zonder moeite. Kies daarom voor de flexibele zonwering van Sunwise.