Self-care, eye-care en child-care: zó zorg jij voor jezelf en je kleine

Kinderen krijgen is een mijlpaal die je leven van de één op de andere dag verandert. Jouw leven draait ineens geheel om je kleine, terwijl jij je andere activiteiten en hobby’s op een lager pitje zet. Desondanks is het belangrijk dat jij jezelf niet wegcijfert en minder lekker in je vel zit; jouw kind wordt immers ook vrolijk van een blije papa en daar word jíj weer enthousiast van. Bovendien word jij er erg blij van als het weer papadag is, je ’s ochtends de kinderen naar school kan brengen of je samen met mama kan genieten van jullie kroos. Echter, hoe mis jij geen enkel mooi moment meer?

Zó mis jij niks van je kleintjes

De eerste stapjes, de eerste woordjes of de eerste schooldag: dát wil jij uiteraard niet missen! Dit hebben jij en je partner gelukkig op kunnen lossen door de werkdagen af te wisselen met een papa- en mamadag. Bovendien is het door verbeterde camerakwaliteit en sociale media makkelijker geworden om waardevolle momenten vast te leggen en te delen met elkaar. Ondanks een kwalitatieve camera is het ook handig om zelf scherp te kunnen kijken door de juiste lenzen te dragen. Vergeet namelijk geen aandacht te besteden aan eye-care, want je kindjes in de gaten houden is van groot belang! Of je nu maandlenzen, daglenzen of multifocale lenzen draagt, lenzen bestellen online is tegenwoordig supermakkelijk. Met de juiste contactlenzen heb je een perfect zicht. Zo mis jij geen enkel gouden moment samen.

Bestel je lenzen eenvoudig online

Heb jij het geregeld druk en vraag jij je af wanneer je nog tijd hebt om langs de opticien te gaan? Bestel je lenzen dan eenvoudig online bij Vision Direct, zodat je lenzen morgen al bij jou op de deurmat liggen! Op die manier hoef jij je kinderen geen moment uit het oog te verliezen en kun je toch de juiste hoeveelheid aandacht besteden aan eye-care.