Binnenkort een housewarming van je beste vriend? Hier zijn 4 cadeautips

Je hebt binnenkort een housewarming, super leuk! Dat betekent dat je een cadeautje moet gaan scoren. Met lege handen aankomen bij de nieuwe woning van je beste vriend is best asociaal. Toch is het een uitdagende taak om met een tof cadeau bedenken. Hoewel jij je beste vriend natuurlijk als de beste kent, weet je eigenlijk niet zo goed wat je iemand geeft met een nieuw huis. Gelukkig weten wij dat wel, lees daarom snel verder!

Hulp bij verhuizen

Er gaat niets boven een aardig gebaar. Zeker als jij wat tijd om handen hebt of als je even wilt ontsnappen van je kinderen, is je vriend helpen een goed idee. Heeft je maatje een bouwval aangekocht? Dan kan die zeker wel een extra paar handen gebruiken. Ook al ben je niet de beste en heb je twee linkerhanden, je kijkt elke middag eigen huis en tuin, dus dat zal wel goed moeten komen. Al help je de aannemers en klussers met het inladen van de bouwlift, iedere hulp telt. De aannemers die een bouwlift kopen hebben een goede garantie en verzekering, dus daar zal je zeker mee mogen helpen.

Een barbecue

Een lekkere steak, hmmm! Dat kun je natuurlijk alleen bereiden op de beste barbecue. Die gun jij je beste vriend natuurlijk ook. Daarnaast hebben mannen tijdens het barbecueën een echt ‘oergevoel’. Pilsje in de ene hand, tang in de andere, leren schort om en grillen maar!

Een gereedschapset

In een nieuw huis zijn de klusjes toch nog oneindig. Daar kunnen de mannen zeker wel wat gereedschap bij gebruiken lijkt ons. Geef een kist vol met gereedschap of verras je vriend met een tegoedbon van de bouwmarkt. Zo kan hij zelf zijn nieuwe gereedschap uitzoeken. 

Gezelschapsspellen

Met een gezelschapsspel sla je nooit de plank mis. Want bij een nieuw huis horen namelijk lange avonden met vrienden. Een gezelschapsspel komt hier zeker bij te pas!

Heb jij binnenkort een housewarming van je beste vriend? Een van deze tips is zeker weten een goed idee!