De leukste cadeaus voor de verjaardag van je kind

Elk jaar weer een leuk en uniek verjaardagscadeau voor jouw kind bedenken kan soms best een opgave zijn. Zeker omdat de interesse van kinderen van de een op andere dag kan veranderen. Bij Vikingchoice hebben ze een groot aanbod kinderspeelgoed. Daarom geven we je graag wat tips die jij kunt gebruiken om het leukste verjaardagscadeau voor jouw kind te kiezen.

Ballenbakken en speeltenten

Een ballenbak kind is het gelukkigste kind op aarde. Vooral baby’s en jonge kinderen tot 5 jaar oud spelen ontzettend graag in een goedgevulde ballenbak. Het spelen met ballen in een zachte foam ballenbak geeft kinderen urenlang uitdaging en helpt ook nog eens bij de ontwikkeling van het kind. Dingen vastpakken, ruimtelijk inzicht creëren en het vinden van balans en evenwicht zijn allemaal zaken die een kind ontwikkeld door te spelen in een ballenbak. Is het kind wat ouder? Dan is een thema speeltent of een Tipi speeltent wellicht een leuk cadeau. Een eigen plekje om lekker ontspannen te kunnen spelen met je beste vriendje. Een ander voordeel van ballenbakken en speeltenten is dat ze verkrijgbaar zijn in talloze uitvoeringen en kleurencombinaties. Voor elke smaak en inrichting kun je het perfecte cadeau vinden.

Poppenhuizen, kinderkeukens en workstations

Kinderen hebben een rijke fantasie. Vanaf jonge leeftijd spelen kinderen graag rollenspellen zoals doktertje, politieagentje of klusjesman. Of de kinderen helpen graag mama in de keuken bij het bakken van een pannenkoek. Met speelgoed zoals poppenhuizen, speelkeukens en workstations kunnen kinderen hun fantasie helemaal naspelen. Dergelijk speelgoed kun je vaak ook nog eens combineren en gebruiken met speelgoed dat het kind al heeft.

Elektrisch speelgoed voor stoere jongens en meiden

Elektrische auto’s of motors waarin je zelf kunt zitten, of elektrische bestuurbare auto’s, boten en vliegtuigen zijn vaak de droom van elke stoere jongen of meid. Het besturen van een RC-voertuig via een afstandsbediening of het zelfs besturen van een elektrische auto geeft kinderen vaak veel speelplezier en genoegdoening. En stiekem vinden de vaders het ook hartstikke leuk om met elektrische auto’s te spelen.

Megagrote knuffels, speelgoed voor alle leeftijden

Een supergrote teddybeer of een levensgrote panda om mee te spelen is het ideale speelgoed voor kinderen. Knuffels in alle soorten en maten zijn perfect voor de verjaardag van jouw kind. Niet alleen voor kinderen erg leuk om te krijgen, maar ook voor jouw vrouw of vriendin tijdens Valentijn. De mega knuffels kunnen tot wel 200 cm lang zijn. Groter dan jijzelf!