Een LP klok voor je mancave? Ruig maar verantwoord

Ben je in de gelukkige omstandigheid dat jij bepaalt wat je aan de muur hangt? Heb je een echte mancave of is de huiskamer helemaal naar jouw wensen ingericht? Lees dit bericht eens door en bepaal of een LP klok voor jou de volgende decoratie topper is om je favoriete ruimte nog ruiger te maken. Lees ook waarom de aanschaf van een LP klok een verantwoorde keuze is.

Verantwoord gebruik van oude LP’s

LP klokken, ook wel Vinyl klokken genoemd, zijn gemaakt van hergebruikt vinyl. Vinyl vind je uiteraard in oude platen zoals LP’s en singles. Deze worden nog steeds vaak weggegooid, zeker als er beschadigingen op zijn gekomen. Nu de LP terug van weggeweest is en weer veel verkocht en gedraaid wordt, wordt de hoeveelheid afval van vinyl steeds groter. Steeds meer bedrijven zoeken naar wegen om CO2 neutraal te produceren of het afval te hergebruiken. Inmiddels is ook op het gebied van interieur decoratie recycling mogelijk van gebruikte grondstoffen, zoals in de LP klokken. Deze klokken in de vorm van een LP zijn in verschillende designs verkrijgbaar. Het design is erg mooi, en de productie vindt plaats door hergebruik van grondstoffen. Thema’s als Rockband, Auto’s, Gitaren, maar ook silhouetten van steden als Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en Utrecht, zijn verkrijgbaar. Met dergelijke thema’s kun je de kamer van een bijzondere decoratie voorzien, los van het feit dat je er gewoon de tijd op kunt aflezen. Dat is ook handig!

Waar kan ik een LP klok kopen ?

Er zijn meerdere webshops en winkels die vinyl klokken of LP klokken in hun assortiment hebben. Een van die webshops is Kadogalerie.nl. Met een webshop en een winkel in Haarlem kunnen zij zich specialist noemen in cadeau artikelen en decoratie artikelen zoals deze mooie LP klokken. Bekijk op de website het assortiment en verbaas je over de diversiteit ervan.