Een wandrek van mangohout: multifunctioneel

Mangohout zien we al een tijdje in menig interieur terugkomen, vaak in de vorm van een eettafel, een zwarte rechthoekige eettafel bijvoorbeeld. Maar wist je dat er ook wandrekken van mangohout bestaan? Grote kans dat je die nog nooit eerder gespot hebt. Zonde! Want mangohouten wandrekken zorgen voor sfeer en zijn daarnaast voor van alles te gebruiken. Een echt must-have voor in je interieur dus, als je het ons van Papatotaal vraagt. Het robuuste, warme hout, zorgt voor een tijdloze uitstraling die met elke woonstijl te combineren is. Heb jij een muur die nog wel wat versiering kan gebruiken? Laat je dan inspireren door dit blog.

Toepasbaar in elke ruimte

Of het nu in de werkkamer, de keuken of op het toilet is, een wandrek kan in iedere mogelijke ruimte opgehangen worden. Doordat mangohout tot de hardhoutsoorten behoort, is het sterk en kan het goed tegen een stootje. De rekken kan je daarom voor van alles en nog wat gebruiken. Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik ze bijvoorbeeld voor je verzameling kookboeken, verschillende kantoorartikelen of een voorraad toiletpapier. Je ziet het: een wandrek van mangohout is niet alleen een lust voor het oog, maar ook ontzettend functioneel.

Verschillende soorten en maten

Het beste nieuws? De wandrekken zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en maten. Zo is er altijd een wandrek dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Of je nu de knusse sfeer van een cottage wilt creëren, een moderne uitstraling meer jouw voorkeur heeft of dat je een bohemien chic interieur hebt, er is altijd een mangohouten wandrek dat er precies op aansluit.

Aandacht voor de planeet

In een tijd waar duurzaamheid een hot topic is, kiezen veel mensen voor duurzame alternatieven in huis. Ook de meubelkeuze kan daardoor beïnvloed worden. Mede daardoor is mangohout de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Mangohout is een restproduct van de mangoteelt en daardoor enorm duurzaam. Kies je voor mangohouten meubels, dan is de planeet je dankbaar. Jij blij en de planeet blij!

Waar wacht je nog op? Haal zo’n stukje natuurlijke schoonheid in huis en geef je muren de liefde die ze verdienen! Ook geïnteresseerd in de andere mangohouten meubels, zoals een eettafel met rond zwart tafelblad? Bekijk dan eens het online aanbod. Je zult je ogen uitkijken.