Je fietsen beschermen in een fietsschuurtje voor in de tuin

Als je een gezin hebt, dan heb je al snel samen meer dan drie fietsen. In de garage gaan ze dan in de weg staan, maar je wilt ze liever ook niet buiten laten staan. Dat is namelijk slecht voor de fietsen en dan kunnen ze gaan roesten. Een perfecte middenweg is dan een fietsschuurtje kopen. Een fietsschuurtje is een kleine schuur die je in de tuin kan plaatsen, zowel achtertuin als voortuin afhankelijk van de grootte van deze tuinen, waarin je de fietsen kan plaatsen. Ze worden dan beschermd tegen slecht weer en staan veilig achter slot en grendel.  

Verschillende soorten fietsenschuurtjes 

Er zijn veel verschillende soorten fietsenschuurtjes te vinden. Je kunt bijvoorbeeld een blokhut kopen, maar natuurlijk ook een metalen fietsschuur. Houten fietsschuren staan erg leuk in elke tuin en zullen de fietsen goed beschermen. Daarnaast zijn er vaak verschillende schuren voor verschillende soorten fietsen. Zo heb je speciale schuren voor kinderfietsen, bakfietsen, fietsen voor volwassenen, elektrische fietsen en nog meer soorten fietsen. Check altijd goed even de ruimte in je tuin en welke soort fiets je in de schuur wilt stallen voordat je een fietsschuurtje gaat kopen. Ook de afmetingen zijn namelijk erg belangrijk.  

Voordelen van een fietsschuurtje  

Er zitten veel voordelen aan een fietsschuurtje in huis halen. Ten eerste staan je fietsen veilig achter slot en grendel. Ten tweede worden de fietsen beschermd. Ze staan droog in de schuur en het weer kan er dus zijn invloed niet op uitoefenen. Daarnaast kunnen de fietsen in de schuur op hun eigen plek staan en staat ze dus niet meer in de weg in de garage. De fietsen hoeven ook niet meer buiten te staan dus zijn beschermd tegen roesten en slijtage. Ook kunnen de fietsschuurtjes in vrijwel elke tuin worden geplaatst, zowel in de achtertuin en voortuin (informeer wel even bij je gemeente of dit mag).