Met deze items wil je jouw achtertuin nooit meer verlaten!

Je hebt vast een achtertuin, maar is het zoals het plaatje dat je in je hoofd had? Het creëren van de perfect achtertuin kan zo eenvoudig zijn als het voltooien van een paar leuke weekendprojecten of het aanschaffen van een paar items. Of je nu een grote tuin hebt of niet, wij hebben iets voor je om je tuin in perfecte staat te krijgen!

Tijd voor een zomerkeuken

Een zomerkeuken doet meer dan ervoor zorgen dat je meer tijd buiten doorbrengen in de warmste maanden van het jaar. Het helpt ook het interieur van je huis spik en span te houden wanneer je buitenfeesten organiseert. Voeg een koelkast, grill, kasten en voldoende aanrechtruimte toe om ervoor te zorgen dat je geen taken binnen hoeft uit te voeren terwijl jouw vrienden en familie buiten genieten. Ben je geen feestganger? De buitenkeuken zorgt er ook voor dat je jouw kinderen – die druk bezig zijn op je nieuwe trampoline 366 – in de gaten kunt houden.

Een speciale leeshoek

Verander jouw achtertuin in een tropisch paradijs met een beschutte leeshoek waar je bij alle weersomstandigheden van kunt genieten. Pak het hoekje in met voldoende kussens of comfortabele leesstoelen om iedereen te inspireren om meer tijd met hun boeken door te brengen. Wij vinden dit de perfecte manier om je kinderen aan het lezen te krijgen!

Vuurplaats schommels

Het is niet moeilijk om meer tijd samen door te willen brengen als je comfortabele houten schommels hebt die naast je vuurplaats bungelen. Deze schommels zorgen ervoor dat niemand gedwongen wordt om op vuile boomstammen of in ongemakkelijke tuinstoelen te zitten tijdens bijeenkomsten rond de korf. Nog beter, je kunt deze geweldige achtertuinfunctie in alle seizoenen gebruiken. In de winter is het heerlijk om van de warme te genieten terwijl je met je vrienden relaxt in de schommels.