TENA, een sterk merk van Essity voor incontinentie

TENA is onderdeel van Essity, een wereldwijde organisatie, toonaangevend op het gebied van hygiëneproducten en gezondheid. Denk hierbij aan papieren zakdoeken, toiletpapier, keukenpapier, maandverband, pleisters, wondverzorgingsproducten (verband) en dus ook incontinentiemateriaal. Essity levert altijd kwaliteit en zorg op maat. Duurzaamheid en innovatie staan in een hoog vaandel bij Essity.

TENA heeft de expertise

TENA is wereldleider op het gebied van incontinentiemateriaal en heeft al decennialang ervaring in het ontwikkelen en verbeteren hiervan. TENA mag zich dus met recht deskundig noemen. In meer dan 150 landen is dit sterke merk inmiddels bekend en wordt het verkocht aan zowel particulieren als zorginstellingen. Daarnaast doet TENA er alles aan om hun bedrijf te verduurzamen om zo ook de zorg op zich te nemen voor mens en milieu in het algemeen. TENA geeft voorlichting en advies aan particulieren, mantelzorgers en zorginstellingen. Het gaat hierbij niet alleen om het verkopen van producten, maar om alles eromheen, zoals bijvoorbeeld de kosten of de vergoeding van zorgverzekeraars of om advies, maar ook om incontinentie bespreekbaar te maken. Hierbij staat de zorg voor de mens centraal. Dit gaat zowel over de persoon die incontinent is als over de mantelzorgers of de verpleegkundigen in zorginstellingen. TENA denkt mee over de best mogelijke oplossingen voor iedereen.

Waarom geen maandverband?

Zodra incontinentie zich aandient, is het vaak eerst een kwestie van dit accepteren en dan de juiste maatregelen treffen om hier goed mee om te gaan. U wilt u niet beperken door urineverlies. Vrouwen kopen in het begin vaak maandverband om het op te lossen, maar dit is niet aan te raden. Maandverband is namelijk niet gemaakt om urine op te vangen; de producten van TENA wel. Die nemen veel meer vocht op in vergelijking met maandverband, waardoor u beter beschermd bent tegen doorlekken. Bovendien blijft dan uw huid droog en gezond. TENA waarborgt zo uw discretie, uw gezondheid en kwaliteit van leven.

Waar koopt u incontinentiemateriaal van TENA?

TENA incontinentiemateriaal is te koop in de webwinkel HulpmiddelOnline.nl, in de supermarkt, bij drogisten, apotheken en medische speciaalzaken. De producten die in de supermarkt worden aangeboden zijn veelal slechts geschikt bij licht urineverlies (dat wil zeggen niet meer dan wat druppels tot een theelepeltje urineverlies per keer). Hiervoor bieden TENA inlegkruisjes en TENA verband afdoende bescherming. Bij matig tot veel urineverlies of bij ontlastingsverlies heeft u andere producten nodig, zoals incontinentiebroekjes en speciale luiers. Tot deze producten krijgt u meestal alleen toegang via de (huis)arts. Deze materialen zijn te koop bij apotheken of medische speciaalzaken. Als u incontinentiemateriaal via de huisarts aanschaft, worden de kosten hiervan doorgaans ook vergoed door uw zorgverzekeraar via de basisverzekering. Dit is geen overbodige luxe, want de kosten voor incontinentiemateriaal kan aardig oplopen. Waarom kiezen voor TENA? TENA biedt u discretie, behoud van kwaliteit van leven en een goed advies op maat.

Het gemak van TENA

Sommige mensen schamen zich voor hun incontinentie en er rust ook vaak nog een taboe op. Daarom heeft TENA het voor u gemakkelijk gemaakt: u kunt TENA online bestellen bij Hulpmiddelonline.nl en discreet bij u thuis laten bezorgen. De betaling is veilig en eenvoudig. Als u doordeweeks vóór 23:00 ‘s avonds bestelt, is het op werkdagen de volgende dag al in huis. Wel zo fijn en gemakkelijk en bij een besteding van meer dan 20 euro betaalt u geen verzendkosten. Heeft u vragen over uw bestelling of over de producten of wilt u advies, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice, waar u vriendelijk te woord wordt gestaan. Van maandag tot en met vrijdag zijn ze bereikbaar op het telefoonnummer is 085 – 77 33 772.