Klussen in eigen huis en tuin

Nu het voorjaar er weer aan komt, gaan we vaak weer massaal aan de slag in huis en tuin! Maar waar moet je beginnen en waar kun je het beste je spullen halen? De beste tips en tricks lees je in deze blog!

Tuin

Waar je moet zijn voor je spullen voor in de tuin, hangt natuurlijk ook af van wat je ermee wilt doen. Wil je gaan voor de botanische stijl? Ga dan vooral naar een tuincentrum en sla een hoop planten in. Wil je graag een strakke en moderne tuin? Regel dan iemand die secuur en netjes werkt, zodat er mooie strakke beplanting en bestrating in je tuin komt. Ga je voor de landelijke sfeer? Kleed het aan met landelijke decoratie en plaats een stoere omheining van schapenhek van Adéquat!

Huis

Ook in huis is het belangrijk om te kiezen voor de stijl die bij jou past. Om er voor te zorgen dat het een geheel wordt, kun je het beste de stijl van de tuin terug te laten komen in het huis. De kosten hiervoor kun je natuurlijk zo hoog laten oplopen als je zelf wil. Je kunt een interieurstylist/-architect laten komen of gewoon zelf shoppen bij een goedkopere interieurwinkel.

Ontwerp

Het is altijd verstandig om van te voren een ontwerp of tekening te (laten) maken. Tegenwoordig heb je een hoop online tools waarbij je dit zelf gratis kan maken. Mocht dit niet lukken, kun je altijd een hovenier of architect laten komen, waar natuurlijk wel weer wat kosten aan verbonden zitten!