Neusspreiders tegen het snurkprobleem

Heel veel mensen hebben er last van en bijna iedereen vindt het irritant: Snurken. Het is een van de grootste ergernissen. Maar hoe kun je je snurkprobleem nu oplossen? Er zijn door de jaren heen verschillende producten op de markt gebracht om het snurken te verhelpen. Een van het populairste middel is de neusspreider. En dat is niet zonder reden, het is een effectieve en comfortabele oplossing tegen snurken. De neusspreider eenvoudig en snel bestellen? Dat kan bij Dr. BreatheWell.nl.  

De kenmerken van de neusspreider

Hoe werkt de neusspreider eigenlijk? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Snurken wordt veroorzaakt doordat de luchtwegen door je gehemelte geblokkeerd worden. Hierdoor ontstaat dat snurkende geluid. Een neusspreider bestaat uit buisjes die zo ver mogelijk de neusgaten in moeten. Hierdoor worden de luchtwegen verwijd en kan er makkelijker adem gehaald worden door de neus. Hierdoor hoeft er minder lucht door de mond, waardoor het snurken ook automatisch minder wordt. Er zijn verschillende soorten neusspreiders. Zo zijn er zachte neusspreiders en stevige neusspreiders. Uiteraard zijn de stevige neusspreiders gemaakt van sterker materiaal, hierdoor kan het als iets ‘stugger’ ervaren worden, maar de neusgaten blijven hierdoor wel goed open staan. De gaasstructuur om de buisjes zorgt ervoor dat de neusspreider niet te zwaar wordt en comfortabel zitten. Voor de mensen die de stevige variant te ‘stug’ vinden, zijn er nog de zachte neusspreiders. Dit zijn zachtere buisjes gemaakt van siliconen. Deze zitten comfortabeler en zijn een ideaal alternatief voor de stevigere versie.

Je kunt ze uiteraard beide uit testen door een pakket te bestellen bij Dr.BreatheWell.nl. Dit pakket bevat 4 zachte en 4 stevige neusspreiders. Daarnaast zit er ook nog 1 neusclip met magneet in en 30 neuspleisters. Je kunt dus mooi testen wat het fijnste zit en beste werkt voor jou. Daarna kun je natuurlijk de verschillende producten ook apart bestellen. Je kunt het pakket voor slechts €29,95 bestellen en wanneer je je bestelling voor 23:30 besteld, ligt het morgen al op de stoep. Bestel dus snel jouw nieuwe pakket en test uit wat voor jou het beste werkt, zowel op het gebied van comfort als de werking tegen snurken.