Sfeervol vergaderen in Amsterdam

Wie indruk wil maken op zijn zakelijke relaties kan bij een vergaderruimte huren Amsterdam kiezen voor een moderne locatie aan de rand van de stad. Maar voor een bijeenkomst die je nooit meer zal vergeten ga je naar één van de mooiste vergaderlocaties midden in het centrum. Die is gevestigd in enkele historisch grachtenpanden aan de Keizersgracht. Je kan kiezen  uit vijf vergaderruimtes, die geschikt zijn voor groepen van minimaal twee en maximaal twintig personen. Alle ruimtes hebben hoge plafonds en zijn sfeervol en licht ingericht. Vanuit sommige ruimtes heb je uitzicht op de grachten. Het is een prachtige plek, die al enkele keren is verkozen tot mooiste vergaderlocatie van Noord-Holland.

Talloze mogelijkheden

De vergaderruimtes zijn zo vormgegeven dat er allerlei soorten bijeenkomsten kunnen worden gehouden. Er kunnen presentaties worden gehouden, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste faciliteiten. Ook kunnen er conference calls worden georganiseerd. Als dat gewenst is zullen de medewerkers ervoor zorgen dat alle betrokkenen op tijd zijn ingelogd en klaar zitten om aan de bijeenkomst deel te nemen. In deze vergaderruimte Amsterdam kun je echter ook brainstormsessies, workshops, coaching sessies en zelfs kleinschalige evenementen organiseren. Het zal geen verrassing zijn dat de fraaie omgeving daarbij een grote inspiratie kan zijn.

Tuinhuis

De vergaderruimtes die in de historische grachtenpanden zijn ondergebracht bieden elk plaats aan twee tot acht personen. De trots van deze vergaderlocatie bevindt zich echter in de prachtig vormgegeven Franse binnentuin. Daar staat een tuinhuis, dat is ingericht als boardroom. Het tuinhuis is voorzien van de modernste technische snufjes op het gebied van vergaderen. Het biedt plaats aan twintig personen. De receptiemedewerkers begeleiden iedereen naar de ruimte en zijn behulpzaam op het gebied van catering en administratieve ondersteuning. Deze vergaderruimte Amsterdam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Automobilisten kunnen op loopafstand parkeren in een nabijgelegen parkeergarage.