Waarom kiezen voor Ellis Faas make-up?

We houden van, aanbidden en bewonderen Ellis Faas omdat hun merk wordt geassocieerd met meer dan alleen cosmetica. In plaats van te focussen op wat iemand tijdelijk mooi maakt, streeft dit merk ernaar om artistiek, fantasierijk en creatief te zijn. Het is niet ongebruikelijk om Ellis Faas-modellen te zien die zijn uitgedost in lippenstiften met een patroon en blos over hun wangen wordt gegooid – een eerbetoon aan Monet en een overvloed aan andere artiesten. Ze vertellen vaak verhalen over hun make-upcollecties in een reeks kleurrijke, verbluffende foto’s. Een andere reden waarom we van Ellis Faas houden, is omdat dit merk een standaard van hun leveranciers verwacht en handhaaft. Hun producten zijn dierproefvrij en gebruiken alleen de ingrediënten die het beste werken op de menselijke huid.

Bij Esthervanmaanen.nl kunt u uw nieuwe Ellis Faas producten eenvoudig en snel bestellen. Dit is een officiële dealer van de producten van Ellis Faas en is een toonaangevend merk in de branche. Hier kunt u kiezen uit het uitgebreide productaanbod en ontvangt u ook nog eens uitstekende service en adviezen. Naast Ellis Faas producten, vindt u ook nog een groot aanbod van andere merken.

Ellis Faas is niet alleen een merk – ze is een van de meest legendarische, invloedrijke make-upartiesten van haar tijd, zegt Vogue Paris Magazine. Ze heeft tientallen jaren in de wereld van roem en beroemdheden gewerkt, met enkele van de toonaangevende beroemdheden van over de hele wereld. Haar hart en passie ligt in de mode met een vleugje echte kunstzinnigheid. Deze creatieve schoonheid, geboren in Nederland, heeft altijd een sterke passie voor mode gehad. Ze zou omslagen van Vogue-tijdschriften op de muren van haar slaapkamer plakken, genietend van de kunst van make-up en fotografie. Ze combineert beide liefdes in haar merk en roept een team van behulpzame, geweldige geesten in om haar te helpen.