Wat is het beste moment om naar Ibiza te gaan?

Na een jaar hard werken kijk je er naar uit om op vakantie te gaan. Dat snappen wij maar al te goed. Nu vraag je je zeker af, als je naar Ibiza wil gaan. Wat is dan het beste moment om naar Ibiza te gaan? Over het algemeen maakt het niet veel uit, aangezien het een heel jaar zonnig is op Ibiza. Wel is het natuurlijk seizoensgebonden of er of geen festivals plaats vinden. Ook kijkend naar de prijzen dan is het verstandig om een periode te kiezen buiten het hoogseizoen.

Ibiza is altijd een goed idee

Voor Ibiza zijn er eindeloos opties, je kunt het in het voorjaar bezoeken of iets voor het hoogseizoen in de zomer. Ibiza juli is dan een goedkope optie. Aangezien je dan nog geen volle bak betaald ten opzichte van de maanden juli en augustus. Uiteraard zijn we het er over eens dat vakantie Ibiza altijd een goede keuze is.

Feesten op Ibiza

Zeker wanneer er ook volop festivals aan de gang zijn en het bruisend stapleven is. Juist wanneer je in juli gaat, ben je voor de piek en dan ben je lekker bruin wanneer je weer terug komt in Nederland. Hierdoor hoef je geen zonnebank bezoekjes te betalen. Je bent meteen goed uitgerust om in de zomer nog lekker te gaan werken en andere activiteiten te gaan doen. Je kunt ook de vakantie spreiden juist een weekje voor het hoogseizoen en een week na het hoogseizoen om lang dat vakantiegevoel vast te houden.

Eilandhoppen is ook een optie

Het is ieder zijn keus natuurlijk, maar als het aan ons ligt, dan hebben we snel de keuze gemaakt. Wie zegt nou nee tegen Ibiza? Voor een echt onvergetelijke reis kun je zelfs eilandhoppen, zo heb je gelijk alle Balearen eilanden gehad. Dat zijn nog eens avonturen!