De beste raamdecoratie voor in de badkamer

Als je op zoek bent naar een huis, is de badkamer voor velen niet de plek om op te letten. En toch is de badkamer een van de belangrijkste plekken in huis. Dit is bijna de enige plek waar je wat tijd voor jezelf kan nemen. Een tijdje geen telefoontjes of andere verplichtingen. Je kan je even terugtrekken en helemaal tot rust komen. Ga je binnenkort je badkamer (ver)bouwen? Hieronder vind je inspiratie voor de beste badkamers met bijpassende raamdecoratie.

Koningsblauw en mosgroen

Als je kijkt naar de badkamer trends 2020-2021, dan zijn gekleurde muren en tegels erg populair. Warme tot koude tinten voor ontspanning en verfrissing. Koningsblauw is erg populair en wordt vaak geassocieerd met openheid en stabiliteit. Koningsblauw is ook erg rustgevend, net als mosgroen. Mosgroen is de perfecte badkamer kleur in 2020. Combineer het met witte en gouden accessoires voor een luxe uitstraling. Je kan ook kiezen voor zwarte matte accessoires. Hierdoor creëer je juist een stoere uitstraling van de badkamer.

De beste raamdecoratie

De badkamer moet een plek in huis zijn waar je helemaal tot rust kunt komen. Je wilt je eigen spa-moment. Kies bijvoorbeeld dimbare spots om het licht in uw badkamer te bepalen. Hout zorgt ook voor een spa-sfeer omdat het een natuurlijk materiaal is. Door de natuur naar binnen te halen, creëer je een rustige en prettige uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor houten jaloezieën. Houten jaloezieën zijn vochtbestendig, dus ideaal voor in de badkamer. Om een ​fijne spa-ervaring te creëren, kunt je geurkaarsen, opbergmanden en handdoeken toevoegen.

Privacy in de badkamer is een must. Bovendien is de badkamer ongetwijfeld de natste kamer van het huis. Daarom is het belangrijk om de juiste vochtwerende raamdecoratie te kiezen zodat de buurman niet naar binnen kan gluren. Tijdloze en stijlvolle raamdecoratie zijn lamellen. De hoeveelheid licht en privacy bepaal je zelf, waardoor het ideaal is voor in de badkamer.