Dit kan je vragen voor Vaderdag

Of je nu net vader bent geworden of je bent het al lange tijd, af en toe moet dit gevierd worden. Gelukkig bestaat er een dag in het jaar die helemaal om het vaderzijn draait, namelijk vaderdag. Je wordt lekker verwend door je kind(eren) en partner. Wij geven je wat tips die je kan vragen voor deze leuke dag.

Een dagje weg

Een cadeau hoeft natuurlijk niet altijd iets tastbaars te zijn. Het kan ook een activiteit zijn. Ben jij een vader die van avontuur houdt of die graag de hort op is? Vraag dit dan aan je gezin. Ze vinden het waarschijnlijk hartstikke leuk om zoiets voor jou te organiseren.

Een bier -of wijnproverij

Ben jij een vader die af en toe een biertje of wijntje openmaakt en hier enorm van geniet? Dan is een bier -of wijnproeverij misschien wel wat voor jou. Je kan dit natuurlijk ook thuis laten organiseren. Zijn je kinderen onder de achttien? Dan moet dit misschien nog even wachten.

Koffie

Dit klinkt misschien raar omdat je het gewoon in de supermarkt kan kopen. Toch bestaan er een heleboel heerlijke soorten koffie waarvan jij misschien nog nooit gehoord hebt. Laat je verassen met nieuwe smaken. Vraag om koffiebonen, pads of capsules. Er zit vast een soort tussen die jij nog niet kende, je vindt ze allemaal op Koffiepiraat.nl

Lieve woorden

Wat je misschien het meeste kan waarderen als vader, zijn lieve woorden van je kinderen. Liefde hoef je natuurlijk niet uit te drukken in spullen. Vraag dus aan je kinderen of ze iets liefs voor je opschrijven. We garanderen je dat je dag niet meer stuk kan.