De leukste kerstcadeautjes voor hem

Ik hoor je denken.. Kerstcadeautjes? Nu al? Het antwoord is ja. Het is nooit weg om op tijd te starten met het shoppen van je kerstcadeautjes. Hoe relaxt is het wanneer je dit in alle rust kunt regelen? We helpen je daarom alvast op weg; de leukste inspiratie, ook stiekem voor jezelf..

Een goed boek

Het ultieme cadeautje voor de wintermaanden. Het is toch heerlijk om met een goed boek bij de openhaard te kruipen? Een spannende thriller, een romantische bestseller of een biografie van je idool. Meer van de tijdschriften? Geef een abonnement cadeau!

Een persoonlijk cadeau

Laat de persoon in kwestie zien dat je over het cadeautje hebt nagedacht. Persoonlijke cadeautjes zijn altijd ontzettend leuk om te krijgen, maar ook zeer leuk om te geven. Denk bijvoorbeeld aan unieke en gepersonaliseerde armbandjes. Voor mannen shop je een een stoere armband voor heren met gravure. Laat een betekenisvolle naam of datum op de armband graveren en het plaatje is compleet!

Een bier- of drankpakket

Bier doet het onder de mannen altijd goed. Ga voor een leuk bierbrouw-pakket. Zo geef je niet alleen een heerlijk drankje, maar ook een leuke activiteit cadeau. Het vergt wel wat geduld, maargoed dan heb je ook wat! Ook leuk; nodig jezelf uit het zelfgemaakte bier te komen proeven. Ook een heerlijk cadeautje voor jezelf dus!

BBQ accessoires

Is de persoon waarvoor je het cadeau koopt een echte BBQ fan? Koop accessoires of een cadeaubon voor bij de BBQ. Een speciale tang of een extra grillplaatje komt vast en zeker van pas. En ook hier geldt; nodig jezelf uit om heerlijk te komen meegenieten van het cadeau, win-win!

Een cadeaubon

Mocht je het nou echt lastig vinden een passend cadeautje te vinden, is een cadeaubon natuurlijk altijd goed. Een bon van een kleding- of techwinkel is vaak al snel goed. Ook erg leuk: een restaurant cadeaubon. Zo kan de ontvanger heerlijk een avondje genieten bij een restaurant naar eigen keuze. Kan niet mis gaan!