De leukste sieraden voor Moederdag!

Het is bijna zover, Moederdag komt eraan! Die ene speciale dag in het jaar om alle moeders eens extra in het zonnetje te zetten. Of het nou haar eerste of zoveelste Moederdag is, alle moeders verdienen het om even lekker verwend te worden. Een lekker ontbijt en een leuk cadeautje, makkelijk toch? Ben je even je inspiratie kwijt en weet je niet waar je jouw moeder dit jaar mee moet verrassen? Geen zorgen, wij weten een ontzettend leuke sieraden groothandel waar je de leukste items kunt kopen waar je elke vrouw blij mee maakt!

Moederdag Sieraden

De Moederdag collectie van Yehwang bestaat uit 6 verschillende items die elk in een vrolijke verpakking worden geleverd. Om te beginnen hebben ze een matching armband en ketting met de letters MAMA. Beide sieraden zijn versierd met zirkoniasteentjes die zorgen voor een extra sprankeling. Deze Moederdag ketting en Moederdag armband hebben ook bijpassende oorbellen waarmee je een complete look kunt maken!

Ga je liever voor iets minder opvallends? De ketting met LOVE MOM tekst is dan de beste optie voor jou. Ook deze Moederdag ketting heeft een matching item namelijk een setje oorbellen. Deze set Moederdag oorbellen bestaat uit 3 oorbellen waarvan 2 de tekst LOVE en MOM spellen. Het paar is aangevuld met een kleine sprankelende oorstud met zirkonia.

Vind je sieraden te ‘voorspelbaar’ en wil je dit jaar graag wat anders voor Moederdag dan sieraden? Yes, ook daar hebben zij iets voor! Yehwang heeft namelijk nog een leuke Moederdag sleutelhanger in onze collectie. Net even wat anders dan een sieraad maar minstens net zo leuk!