Een trap in je woonkamer? Zo renoveer je die

De woonkamer is het hart van je huis, waar je de meeste tijd doorbrengt en je gasten ontvangt. Een opgeruimd en verzorgd interieur zorgt voor rust en helderheid in je hoofd. Maar wat als je een trap in je woonkamer hebt? Je blijft maar stofzuigen en poetsen, maar de treden en zelfs de leuning gaan er niet mooier uitzien. Het is tijd voor een traprenovatie!

Bij je trap renoveren denk je waarschijnlijk alleen aan het vervangen van je treden, maar wat als je ook de zijkanten van je trap wilt laten bekleden, schilderwerk wilt laten uitvoeren of oude vloerbedekking wilt laten verwijderen? Waar kun je terecht voor deze diensten? Bij Papatotaal hebben we het tot op de bodem voor je uitgezocht.

Is je trap beschadigd?

Het is lente! Wellicht ben je net aan de grote schoonmaak begonnen en viel het je nu opeens op dat je trap vol krassen en butsen zit. Het extra zonlicht zorgt er namelijk alleen maar voor dat oneffenheden in je trap nog meer opvallen. Als je beschadigingen in je treden ziet, is het tijd voor een traprenovatie. Een traprenovatie helpt je niet alleen om het gevoel van rust en reinheid in je woonkamer te herstellen, maar ook om je trap veiliger te maken.

Hoe renoveer je een trap?

Een trap in de woonkamer is vaak een belangrijk onderdeel van je interieur. Het is daarom begrijpelijk dat je wilt dat je trap er mooi uitziet. Bij Stairz Traprenovatie kun je niet alleen overzettreden laten plaatsen, maar ook je trapwangen laten bekleden, tapijt laten verwijderen, de stootborden van je trap laten vervangen en zelfs schilderwerk laten uitvoeren. De experts van Stairz vernieuwen je trap helemaal, zodat deze perfect past bij de uitstraling van je woonkamer. Of je nu wilt dat je trap opvalt of juist in de rest van je interieur opgaat, de deskundige monteurs van Stairz beheersen alle technieken om je trap naar wens te renoveren.

Laat je open trap dichtmaken

Een open trap kan er mooi uitzien in een woonkamer, maar heeft ook nadelen. Het kan bijvoorbeeld gevaarlijk zijn voor kinderen en de warmte verdwijnt sneller naar boven. Gelukkig heeft Stairz Traprenovatie een oplossing: je trap dicht maken met stootborden achter de treden. Dit maakt je trap niet alleen veiliger, maar geeft ook een knusser gevoel in je woonkamer. Wil je weten wat er mogelijk is? Neem dan contact op met Stairz Traprenovatie!