Ideeën voor een avond thuis met de mannen

Een van de feiten van ouder worden is te beseffen dat het niet meer zo eenvoudig meer is om alle jongens bij elkaar te krijgen voor een ontspannen avondje rondhangen. Terwijl je vroeger hele dagen samen verspilde door over meisjes te praten, naar sport te kijken of helemaal niets te doen, lijkt het erop dat de enige keer dat je erin slaagt om iedereen bij elkaar te krijgen, is voor speciale gelegenheden – als je geluk hebt. Maar eens elke blauwe maan slagen jullie er allemaal in om een ​​nacht opzij te zetten om af te spreken. Dan wil je natuurlijk iets leuks doen!

Poker avond

Een pokeravond is misschien niet het origineelste idee, maar dat doet er niets aan af. Het is niet voor niets een klassieke activiteit tijdens een mannenavond. Je wordt beloond om je oudste vrienden te misleiden terwijl je een paar Cubanen rookt en whisky drinkt. Dat is toch ideaal? Ben je niet met genoeg mannen om dit te organiseren? Dan kun je ook online gaan spelen. Kies aan de hand van reviews als Casino Friday review de beste uit en spelen maar!

Slechte filmavond

Je kijkt vast vaak genoeg naar de oude klassiekers zoals The Godfather of Scarface. Maar hoe leuk is het om het tegenovergestelde te doen? Kies een vreselijke film, maak wat popcorn en maak er misschien zelfs een drinkspel van!

Bier proeven

Terwijl de dames graag samenkomen en wijn drinken, gaat het bij mannen om bier. De perfecte aanvulling op zowat elk fastfood, sportevenement of gesprek. Er zijn maar weinig dingen natuurlijker dan een biertje drinken met de jongens – net als tijdens goede oude dagen. Maar in plaats van altijd dezelfde avond met hetzelfde bier, is het leuk om een bierproeverij te organiseren. Ga voor een grote verscheidenheid aan brouwsels: binnenlands en internationaal, seizoensgebonden en micro gebrouwen, cross-over en gearomatiseerd, lagers, pilsener en allerlei soorten pale ales. Hoe meer soorten bier je hebt, hoe groter de kans dat je proeverij een groot succes wordt!