Tips voor de liefste Moederdag cadeaus

Voordat je het weet is het al weer Moederdag! Daarom mogen we de hersenen weer laten kraken om de leukste cadeaus te verzinnen voor de lieve moeders. Wees niet bang! Wij helpen je graag een handje op weg met 4 cadeautips voor Moederdag.

Cadeautip 1: Kunstwerk voor mama

Moeders zijn gek op hun kinderen, daarom vinden ze het vooral leuk om zelf gemaakte knutselwerkjes te ontvangen. Nu kan jij als papa ook samenwerken met de kids om een extra groot zelfgemaakt cadeau te maken. Maak bijvoorbeeld een leuke kijkdoos met foto’s van het gezin of een leuk plakboek met al die mooie foto’s van de vakantie aan het strand! Hier zal de mama zeker blij mee zijn.

Cadeautip 2: Mama sieraad

Het is geen geheim dat vrouwen gek zijn op sieraden. Hoe leuk is het daarom, om een eigen mama ketting of armband te maken. Met acryl letterkralen rijg je gemakkelijk een mama ketting aan elkaar. Neem een kijkje bij de groothandel kralen en bedels en kies jouw favoriete letterkralen uit! Je kan daarnaast ook nog een lief bedeltje zoals een hartje aan het sieraad hangen. Mama zal stralen van geluk!

Cadeautip 3: Een verhaal of lied voor mama

Voor de muzikale papa’s onder ons is het natuurlijk een super idee om een leuk lied in te studeren voor Moederdag. Ga nog een stapje verder en schrijf je eigen lied over hoe lief en behulpzaam mama altijd is. Ben je niet zo van het zingen? Geen probleem! Je kan natuurlijk een mooi gedicht of leuk verhaal schrijven die een warme glimlach op mama’s gezicht tovert.

Cadeautip 4: Ontbijt op bed voor Moederdag

Het klinkt misschien een beetje saai, maar mama’s die altijd druk in de weer zijn vinden een ontbijt op bed heerlijk! Even lekker rustig wakker worden met een heerlijke kop thee en een lekker croissantje met aardbeien. De perfecte start van Moederdag.