Looks voor een stoere daddy

Wil jij de stoerste papa zijn als je jouw kind komt ophalen van het schoolplein? Met de juiste look kun je er altijd cool uitzien! Veel mannen zien het echter als een uitdaging om zich stoer en modieus te kleden. Welke kledingstukken kun je het beste combineren en welke kleuren gaan goed samen? Hier lees je een aantal handige tips voor als jij je stoer en modieus wilt kleden, compleet met tips voor schoenen en ultieme accessoires zoals een trucker cap in de kleur zwart, wit of blauw. 

Kies voor neutrale kleuren

Ga je voor een stoere look, dan is het aan te raden om voor neutrale kleuren te kiezen. Dit zal voor veel mannen een opluchting zijn, want zo hoef je niet te veel na te denken over welke kleuren nu goed samengaan. Kies bijvoorbeeld voor kleuren zoals grijs, zwart, wit en bruin. Wil je een stoere look, dan kun je beter geen kleuren dragen die te fel zijn. Indien je een liefhebber van baggy streetwear bent, dan hoef je het echter niet neutraal te houden.

Accessoires spelen een belangrijke rol

Word je outfit niet erg saai als je kledingstukken met neutrale kleuren combineert? Nee hoor, stoer en saai gaan namelijk niet goed samen. Om te voorkomen dat je outfit saai wordt, kun je accessoires gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trucker cap? Die is er in allerlei mooie basiskleuren zoals rood, donkerblauw en army green, maar ook in modische kleuren zoals sky blue en beige. Ook horloges, armbanden en kettingen kunnen jouw outfit compleet maken. Zie je outfit altijd als één geheel. Ga dus goed na welke accessoires je goed met elkaar kunt combineren.

Wil je een stoere outfit, dan kun je de plank bijna niet misslaan met (imitatie)leer en denim. Een leren bikerjack of een zomerjas van zwart denim zorgt ervoor dat je moeiteloos in een stoere daddy verandert. Bovendien zijn deze items ook heel goed te combineren met andere kledingstukken.

Schoenen die je kleding complementeren

Veel mannen hebben één paar schoenen en dragen die onder iedere outfit. Toch is het niet verkeerd om meerdere paren schoenen te hebben. Schoenen moeten je kleding complementeren. Er zijn tal van verschillende modellen schoenen om uit te kiezen. Ben je op zoek naar schoenen die je kunt combineren met een stoere outfit? Dan zijn AB schoenen een fantastische keuze! De sneakers en runners uit de collectie van een high-end streetwear label bieden je een gevarieerde keuze uit verschillende kleuren, materialen en modellen. Iconische gimmicks zoals het typerende AB-logo en gun metal veterringen zorgen voor een extra stoere touch.