Palletstellingen van Begra

Als je een bedrijf hebt waar een magazijn bij zit, dan heb je vast wel eens een palletstelling gebruikt. Dit is namelijk een handige manier om goederen op een efficiënte manier op te slaan in je magazijn. Er zijn natuurlijk ook nog andere soort stellingen voor in je magazijn. Deze zijn allemaal net iets anders gemaakt waardoor ze ook allemaal voor andere spullen zijn bedoeld. Je kunt verschillende magazijnstellingen kopen bij Begra.

Palletstellingen

Met een palletstelling kun je heel eenvoudig pallets opslaan met veel verschillende producten. Hiermee kun je de ruimte efficiënt gebruiken, want je kunt de stelling indelen zoals jij dat zelf wil. Je kunt hierbij kiezen voor een splinternieuwe stelling, maar als je budget wat kleiner is kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een tweedehands palletstelling. Deze is net zo veilig als een nieuwe, maar wel goedkoper in prijs.

Verschillende magazijnstellingen

Er zijn verschillende magazijnstellingen te koop bij Begra die je kunt gebruiken om spullen zo efficiënt mogelijk op te slaan. Er zijn verschillende soorten en maten waar je voor kunt kiezen:

  • Bandenstelling: met deze stelling kun je autobanden op een makkelijke manier naast elkaar opbergen.
  • Hygiënische opslag: de kans is groot dat je zulke stellingen wel eens hebt gezien. Ze worden vaak gebruikt in de horeca, maar ook in andere bedrijven. Je kunt ze gebruiken om poetsspullen op te slaan, maar natuurlijk ook voor andere spullen.
  • Stelling voor verticale opslag: deze stelling is handig als je lange producten op wil slaan, zoals planken, strips en buizen.
  • Platenstelling oftewel ruitenstelling: deze kun je het beste gebruiken om ruiten of platen op te slaan.
  • Pallet Shuttle Systemen: dit is een elektrisch aangedreven opslagsysteem dat wordt gebruikt om pallets op een efficiënte en snelle manier binnen opslagstellingen te laden en lossen.
  • Verrijdbare stellingen: in principe zijn dit verrijdbare stellingen om een hoge opslagdichtheid te creëren.