Twinning is winning!

Vaders opgelet. Als jij je kleine telg gelukkig wilt maken hebben wij het ultieme idee! Als vader ben je het voorbeeld van je kleintje en ze kopiëren het liefst alles van papa. Je bent hun rots in de brandig, heel slim rijk en nog sterk ook! Als jullie samen spelen, gamen of Netlflixen is het natuurlijk supergaaf als jullie dat in dezelfde badjas doen. Twinning is winning! Wij hebben voor jou uitgezocht waar je een badjas om te chillen of spelen kunt bestellen voor jong & oud. Wij kwamen uit bij dé nummer 1 in badjassen, www.badjas.nl. Lees hieronder meer! 

Dezelfde badjas al papa

Een badjas voor vader & kind is een top cadeau voor een verjaardag of tijdens de feestdagen. Op badjas.nl shop je een herenbadjas & kinderbadjas in dezelfde uitvoering. De meest voorkomende materialen voor een badjas zijn fleece of katoen. Fleecebadjassen bieden direct warmte en dragen licht. Fleece voelt zijdezacht tegen het lichaam van jou en je kindje. Heerlijk om te dragen na het opstaan of tv kijken. Relax Company is een trendy label die bekend staat om haar prachtige fleecebadjassen collecties in effen, modieuze kleuren. Denk dan aan een taupekleurige of olijf groene badjas voor jong & oud. 

Multifunctionele badjas voor vader & kind

Als je de herenbadjas & kinderbadjas op ieder moment van de dag wilt kunnen dragen is een katoenen badjas de beste optie. Katoen heeft namelijk een sneldrogend effect en kan ook fungeren als handdoek. Zo kan je jouw kleintje na een badsessie samen heerlijk wikkelen in een katoenen badjasje. Het merk ‘Badrock’ heeft een badjassenlijn voor volwassenen in het velours katoen. In dezelfde webwinkel shop je op badjas.nl ook een velours badjas met capuchon voor je kleintje. Velours is kort geschoren badstof katoen, maar oogt luxe. Samen met je kind spelen & relaxen in stijl. Hoe leuk is dat?

Samen genieten in een fijne badjas is een feestje voor jou en je kind!