Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan?

Tijdens het brainstormen voor ideeën voor de nieuwe collectie, is er maar één ding waar ontwerpers altijd aan denken: De klant. Merken willen altijd met het meest originele ontwerp opnieuw de show stelen. Wij als klant kunnen best veeleisend zijn, maar toch zijn we vaak al snel tevreden met een simpel, origineel ontwerp. Simpele kleuren met een niet te overdreven ontwerp doen het bij veel klanten, jong of oud al snel goed.

Wat trekt de aandacht?

Modeontwerpers proberen via alle sociale media in de gate te houden wat op dat moment hip is. Ze kijken naar statistieken en hoeveel likes bepaalde producten halen, om op deze manier erachter te komen wat de klant leuk vindt. Dit was een tijd geleden nog de uitgebreide, grote ontwerpen waarmee een heel T-shirt gevuld werd, terwijl dit nu misschien wel een simpel shirt met een klein logo is! Simpel is iets wat het eigenlijk altijd wel goed doet. Mensen willen vaak niet te uitgebreid overkomen tijdens een casual meeting, dus gaan ze voor iets simpels. Maar dat ze op zoek zijn naar iets wat er simpel uit ziet, betekent niet dat er geen stijl in moet zitten.

2Legare

2Legare is een merk dat nooit gaat voor de hele uitgebreide ontwerpen, maar gaan liever voor de subtiele, simpele aanpak. De populariteit van het merk blijft maar stijgen, wat laat zien dat hun aanpak een succes is. Neem als voorbeeld de 2Legare shirt Oversized Tie Die Tee, simpel, maar geschikt voor veel gelegenheden. Kijk ook eens naar de 2Legare Neon Badge Tee, een simpel zwart shirt met een fel roze of fel geel logo op de borst. Deze shirts zijn leuk te combineren met een van de 2Legare Noah Jeans.

De shirts voor jou

Simpel betekent dus niet altijd saai, maar steeds vaker betekent het juist gaaf en classy. Misschien ben je toch niet zo’n fan van de simpele shirts en ben je liever iemand van het uitgebreide. Wees niet bang, want ook dit is nog steeds populair bij veel mensen! Bij veel winkels, waaronder bijvoorbeeld Crivaldi in Oosterhout, zijn veel assortimenten te vinden waar altijd wel iets naar jouw wensen tussenhangt. Wees dus niet bang om naar de website te gaan en op zoek te gaan naar jouw favoriete look!